AVON és VITALION termékek

VITALION - Egészség a természetből

A Vitalion alapja a HRI technológia, melynek lényege, hogy a tiszta növényi hatóanyagokat egy célirányosan megtervezett rendszerben kapcsolják egymáshoz, ezzel egyrészt egymás hatását felerősítik, másrészt a megcélzott népbetegségekre koncentráltan, CÉLIRÁNYOSAN fejtik ki hatásukat. Ennek tudható be tehát a készítmények kiemelkedő hatásfoka és költséghatékonysága. Nem gyógyszerek, nem helyettesítik az orvosi és gyógyszeres kezelést, de rendkívül hatékony segítséget adnak az egészség megőrzése és visszaszerzése terén. Szenzációs eredményeink vannak, tagjaink körében rengeteg csodálatos, orvosilag leletekkel is dokumentált terméktapasztalat gyűlt össze érszűkület, csontritkulás, meszesedés, ízületi fájdalmak, potenciazavarok, cukorbetegség, allergia, fertőzések, ciszták, idegrendszeri,- és alvászavarok, stressz, súlyproblémák, emésztési zavarok, aranyér, bőrproblémák stb. kapcsán.

Link helye: http://www.vitalion.hu/?q=products

HRI Termékárak:
Vitalion
Golden Spear
Green Base
Garlic
Red Beet
Celeriac
C-vitamin
Green Velvet Testápoló
Green Velvet Folyékony Szappan
Green Velvet Kézkrém

AVON – A szexis és céltudatos nők használatában

AKCIÓ!!! Imádod a fűszeres, varázslatos illatokat?

Kérd a 15. katalógusból Fergie szexis és csábító illatát, az Outspoken-t, plussz mellé egy darab akármilyen terméket a katalógusból, és én megajándékozlak egy 30 perces aromaolajos hátmasszázzsal!!!

Az AVON termékei kielégítik a céltudatos, magabiztos és csábító nők minden igényét. A termékek között megtalálhatók a jó minőségű, ám alacsony árfekvésű termékek mellett a magasabb (de nem magas) árfekvésű, kiváló minőségű parfümöket, ápoló krémeket és kiegészítőket!

Nézd át a katalógust és válassz kedvedre!

Link helye: jövő 7től lesz